Krijg meer energie en rust in je hoofd!

Zit jij niet lekker in je vel en wil jij:
  • Meer energie
  • Balans in je leven
  • Beter slapen
  • Meer zelfvertrouwen en angsten overwinnen
  • Rust in je hoofd en minder stress
  • Een gezonder voedings- en bewegingspatroon
  • Kortom meer grip op jouw leven
Heb je het gevoel dat je dit niet alleen kan?

Ik wil je graag begeleiden om jouw doelen te bereiken door jou te coachen naar een gelukkiger, gezonder en zinvoller leven.

Grip op je leefstijl

Zit jij niet lekker in je vel of ben je altijd moe om die dingen te doen waar je juist energie van krijgt?

Jouw eigen lichaam vertelt  altijd hoe het met je gaat, dus luister daar ook naar.

Dus heb jij vage en of chronische klachten op het gebied van gezondheid en of gedrag en wil jij meer grip krijgen op jouw leven? Dan is dit het moment om jou eigen koers te gaan varen of misschien wel tijd om het roer helemaal om te gooien. Vind je dit spannend of weet je niet hoe?

Ik wil je heel graag coachen naar een gelukkiger en gezondere toekomst!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Albert Einstein

Ik help jou naar een gezonder leven!

Ik wil je graag coachen naar een gelukkigere gezondere toekomst en een zinvol leven.

Leefstijlcoaching

Meer energie, balans, een gezond gewicht,  zelfvertrouwen, rust in je hoofd, minder stress en meer in verbinding met jezelf.

Ik help jou naar een gezonder leven!

Ik wil jou graag coachen naar een gelukkigere gezondere toekomst en een zinvol leven.

Wandelcoaching

Door letterlijk in beweging te komen, zal je ook mentaal in beweging komen. De natuurlijke omgeving zorgt voor meer rust en ruimte in je hoofd.

Mindful wandelen

Een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Je leert hierbij op een laagdrempelige en leuke manier techieken die jou in tijden van stress meer naar het hier en nu brengen, beter naar je gevoel te luisteren en hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.

LeefstijlCoach

Ik wil jou coachen

Als Holistisch LeefstijlCoach beschik ik inmiddels over de vaardigheden en tools om jou een lange zoektocht te besparen, en begeleid ik jou als persoonlijke gids naar een duurzame gezonde leefstijl en help ik de door jouw gewenste doelen te kunnen verwezenlijken.

Door mijn jarenlange zoektocht naar een oorzaak van mijn chronische klachten en het optimaliseren van mijn eigen energieniveau in de reguliere geneeskunde, en ik de oplossing vond in een holistische aanpak, is het mijn missie om deze kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen en jou hierbij te helpen, zodat jou die zoektocht bespaard blijft en jij meer energie krijgt om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt.

Een coachingstraject levert jou meer energie en rust in je hoofd en……..

Volop energie om leuke dingen te doen
Balans in je leven
Grip op jouw leven in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden
Je beschikt over voldoende zelfvertrouwen
Je kent je eigen behoeftes en geeft tijdig je grenzen aan
Je durft uit je comfortzone te stappen en overwint hierdoor angsten
Je hebt meer rust in je hoofd
Je hebt voldoende kennis over wat gezonde voeding is voor jou
je hebt je eetgedrag aangepast voor een gezond gewicht.
Je weet wat je kan doen om lekker te kunnen slapen, zodat je lichaam goed kan herstellen.
Je hebt ervaren welke vorm van ontspannen bij jou het beste werkt.
Je hebt ontdekt welke vorm van bewegen bij jou past, en ervaren hoe belangrijk dit voor je is.
Een krachtigere mindset zodat jij wel de door jouw gestelde doelen haalt
Je hebt algemene inzichten gekregen in je gedrag: en vaardigheden aangeleerd om je gedrag positief en blijvend te veranderen. Zodat je weer grip krijgt op je leven.

Wil jij weer grip op jouw leven? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

“Mirjam weet vanaf het eerste consult contact te maken met onderliggende lagen van de coaching vraag. Ze weet een juiste balans aan te brengen tussen bemoediging en uitdaging. Daarbij blijf je zelf verantwoordelijk voor het doen en wordt eigen inbreng steeds meegenomen in het plan van aanpak. Zo ontstaat maatwerk. Tevreden met de opgedane inzichten!”

Judith –

“Mijn sessies met Mirjam heb ik ervaren als zeer prettig. Ik heb inzicht gekregen in wat lekker en gezond is, zonder dat ze me verteld heeft wat ik moet eten of hoeveel ik moet bewegen. De gesprekken waren een stok achter de deur, maar Mirjam stuurt je de goede richting op. Nu, een ruime maand na de laatste sessie, ben ik nog altijd goed bezig, eet wat ik lekker vind en wat gezond is. Ik ben nog meer afgevallen na de laatste sessie, een goed teken al zeg ik het zelf! Ik zit lekker in mijn vel, zie er goed uit en ben trots op mijn lichaam, iets wat ik voor mijn sessies bij Mirjam al een lange tijd niet zo had gevoeld. Kortom, hele fijne sessies en een super resultaat!”

Fenne –

Mindful Walk cursus

“Voordat ik ging starten met de cursus liep ik er tegenaan dat ik het ontspannen bewust wandelen miste op een rustig tempo. Ik ben open de cursus ingegaan zonder verwachting en ik werd verrast! De oefeningen die we deden maakte mij weer bewust om soms te vertragen wat een rustig brein oplevert. De ademhalingsoefeningen en de meditaties waren fijne tools hierbij, maar ook de ontspannen sportieve spellen die we deden droegen bij dat ik uit mijn hoofd ging terug naar mijn hart. Wat een plezier! Mirjam stuurde na elke les ook wat oefeningen en reminders. Ik heb de cursus als een feestje ervaren ook met de andere deelnemers! Mirjam bedankt voor al jouw kennis, empathie en vakkundigheid!

-Jolanda-

Mindful Walk cursus

Ik ben zonder doel aan de cursus begonnen. Iedere les was erg leuk en afwisselend. Op een speelse manier bewust worden van verschillende zaken is een mooie manier. En het blijft in ieder geval ook beter hangen. Mirjam geeft op een rustige en vriendelijke manier uitleg en geeft iedereen de ruimte om jezelf te kunnen zijn, en dat is erg fijn. Na afloop van de cursus ben ik meer bewust van het “hier en nu” en mijn ademhaling.
Ik hoop dat er meer mensen aan jouw cursus mogen gaan deelnemen.

Conny-

In een voor mij moeilijke periode kwam Mirjam op mijn pad. Ik voelde me vanaf het eerste moment heel veilig bij haar om alles te kunnen zeggen en ze voelde mij heel goed aan waar ik behoefte aan had. Mirjam heeft ontzettend veel kennis en ervaring en heeft mij allerlei handvatten gegeven waardoor ik mezelf beter heb leren kennen waardoor ik inzichten kreeg wat ik zelf nodig had om weer beter in mijn vel te komen zitten. Super bedankt hiervoor!

-Anja-

Waarom viel ik niet af ?

Gripopjeleefstijl brengt je in huiselijke vertrouwde sfeer naar je einddoel, soms heb je een stok achter de deur nodig! En Mirjam geeft je die stok, kennis en hulpmiddelen. Daarnaast is Mirjam een mooi persoon, ze inspireert mensen en zet ze aan het denken.

Ik heb mijn einddoel gehaald in 11 weken tijd!

-Nicole-

Ik dacht echt dat ik gezond at..

Ik dacht altijd dat ik “gezond” at, maar afvallen dat was een ver van mijn bed show. Tot ik met Mirjam in contact kwam en we samen mijn eet patroon onder handen namen! Wat een hoop duidelijkheid heb ik nu gekregen. Mirjam is een heel fijn persoon die niet alleen naar je luistert maar je ook echt hoort! Ik heb onze gesprekken als heel fijn ervaren en kan de coaching dan ook iedereen aanraden!

-Brenda-

Bewondering

Ik heb bewondering voor vrouwen zoals jij die zichzelf blijven ontwikkelen en iets voor een ander kunnen en willen betekenen.

Je bent een geweldige coach en dankzij jou zit ik weer beter in mijn vel en ben ik op de goede weg om mijn doelen te halen en een helder inzicht te krijgen in mijn denken en handelen.

Petra-

Mindful Walk Clinic

Na de Clinic Mindful Walk kwam ik helemaal relaxed thuis. Ik zit in een periode waarin ik veel zorgen heb over anderen, waar ik in mijn hoofd constant mee bezig ben. Tijdens de oefeningen die we deden kon ik mijn hoofd leeg maken, de zorgen helemaal van me afzetten en werd ik me bewust van mezelf en mijn eigen gevoel! Ik ga deze oefeningen thuis zeker vaker doen. Dankjewel Mirjam voor deze bijzondere ervaring en je fijn begeleiding!

*Barbara*

 

 

 

Mindful Walk Clinic

Vanochtend de clinic Mindful Walking gedaan bij gripopjeleefstijl door Mirjam. Een fijne ervaring van voelen en loslaten en vertrouwen op jezelf. Heerlijk ontspannen in de buitenlucht. Dit alles onder fijne begeleiding van Mirjam. Voor herhaling vatbaar.

*Els*

 

Mindful Walk Clinic

Wonderful activities planned by Mirjam. I came with bit anxiety expectations but along the mindfulness walk, practice the activities, anxiety disappear, trust on the proces, a nice vulnerable feeling. Mirjam is a wonderful coach / holistic therapist with high sensitivity. Thanks very much.

-Francisco-

 

 

Weer lekker in mijn vel.

Een fijne tijd gehad met mirjam die me heeft geholpen om de overtollige, gehate kilo’s eraf te krijgen door gezonde keuze’s te gaan maken en lekker in m’n vel te komen zitten, zodat ik een nieuwe start kan maken met een lichaam en mindset waar ik mee verder kan.

Zonder Mirjam had ik niet uit het dal kunnen klimmen

Zo begint het geweldige review van 1,5 A4tje lang wat ik van Guus ontving. Een korte samenvatting die hij schreef voor de site vind je hieronder.

Tijdens het intakegesprek stelde Mirjam meteen vast dat ze me kon laten vinden wat ik verloren had: de richting waarin ik wil met mijn leven, de zin van het (mijn) bestaan, voldoening én mezelf beter leren waarderen. De sessies bij Mirjam heb ik als zeer prettig ervaren. Geen therapeutische praat, geen oordeel over mijn handelen en af en toe een vraag waardoor ik gedwongen werd na te denken of datgene wat ik doe ook is wat ik echt wil. Een verschil met eerdere trajecten die ik doorlopen heb op het gebied van bewustwording is de praktische aanpak. Mirjam plaatst je op een te bewandelen weg die bij je past en je krijgt een vriendelijk duwtje om in beweging te komen. Haar uitgebreide kennis over zowel het gedrag van de mens als de samenwerking met de geest maakt Mirjam tot een goede coach. Als vrouw beschikt ze naast alle kennis en vaardigheden over een geweldige intuïtie die haar de richting doet aanvoelen waarheen ze het beste kan bewegen met haar klant. Dankzij dit traject zit ik weer lekker in mijn vel en heb ik zelfs een nieuwe baan gevonden.

Dankjewel, Mirjam!

Guus

 

Dus wil jij jouw eigen koers gaan varen of het roer helemaal omgooien? Ik kan je helpen door je te begeleiden/coachen naar een gezonde en gelukkige leefstijl die bij jou past, zodat jij niet langer het gevoel hebt geleefd te worden maar grip krijgt op jouw leven.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, dit kan fysiek of online.