Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Krijg Grip op je Leven!

Wil jij?
 • Meer energie
 • Balans in je leven
 • Beter slapen
 • Meer zelfvertrouwen en angsten overwinnen
 • Rust in je hoofd en minder stress
 • Een gezonder voedings- en bewegingspatroon
Heb je het gevoel dat je dit niet alleen kan?

Ik help je jouw doelen te behalen naar een gelukkiger, gezonder en zinvol leven. Gooi het roer om!

Grip op je leefstijl

Gooi het roer om en vaar je eigen koers.

De juiste koers

Je krijgt meer sturing en daardoor meer energie en balans in jouw route.

Ervaar meer grip

Meer energie, rust in je hoofd, minder stress en meer in verbinding met jezelf.

jij staat aan het roer

Jij wilt jouw eigen koers gaan varen en het roer helemaal omgooien!

Jouw eigen lichaam vertelt namelijk altijd hoe het met je gaat.

Heb jij ook klachten op het gebied van gezondheid en of gedrag of wil jij meer grip krijgen op jouw leven of misschien wel helemaal het roer om gooien? Ik wil je heel graag helpen naar een gelukkiger en gezondere toekomst!

Ik ben Mirjam van de Water-Kapitein. Mijn praktijk is gevestigd in Etten-Leur en daar gaan we aan de slag met jouw coachingstraject. Coaching op eigen locatie is eventueel ook mogelijk. Voor vragen, meer informatie of het maken van een gratis kenninsgmakingsgesprek nodig ik je uit conatct op te nemen.

Mijn aanbod

Ik help je jouw doelen te behalen naar een gelukkiger, gezonder en zinvol leven. Grip op jouw leven!

Wandelcoaching

Door letterlijk in beweging te komen, zal je ook ook mentaal in beweging komen. De natuurlijke omgeving zorgt voor meer rust en ruimte in je hoofd.

Leefstijlcoaching

Meer energie, balans, zelfvertrouwen, rust in je hoofd, minder stress en meer in verbinding met jezelf.

Mindful walk 5-weekse groepscursus

Een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Je leert hierbij op een laagdrempelige en leuke manier techieken die jou in tijden van stress meer naar het hier en nu brengen, beter naar je gevoel te luisteren en hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.

LeefstijlCoach

Ik wil jou helpen

Als Holistisch LeefstijlCoach beschik ik inmiddels over de vaardigheden en tools om jou een lange zoektocht te besparen, en begeleid ik jou als persoonlijke gids naar een duurzame gezonde leefstijl en help ik de door jouw gewenste doelen te kunnen verwezenlijken. Door mijn jarenlange zoektocht naar een oorzaak van mijn chronische klachten en het optimaliseren van mijn eigen energieniveau in de reguliere geneeskunde, en ik de oplossing vond in een holistische aanpak, is het mijn missie om deze kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen en jou hierbij te helpen, zodat jou die zoektocht bespaard blijft en jij meer energie krijgt om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt.

Wat kan een coaching traject jou opleveren?

 • Volop energie om leuke dingen te doen
 • Balans in je leven
 • Grip op jouw leven in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden
 • Je beschikt over voldoende zelfvertrouwen
 • Je kent je eigen behoeftes en geeft tijdig je grenzen aan
 • Je durft uit je comfortzone te stappen en overwint hierdoor angsten
 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je hebt voldoende kennis over wat gezonde voeding is voor jou, en hebt je eetgedrag aangepast om een gezond gewicht te bereiken en te houden.
 • Je weet wat je kan doen om lekker te kunnen slapen, zodat je lichaam goed kan herstellen.
 • Je hebt ervaren welke vorm van ontspannen bij jou het beste werkt.
 • Je hebt ontdekt welke vorm van bewegen bij jou past, en ervaren hoe belangrijk dit voor je is.
 • Een krachtigere mindset zodat jij wel de door jouw gestelde doelen haalt
 • Je hebt algemene inzichten gekregen in je gedrag: en vaardigheden aangeleerd om je gedrag positief en blijvend te veranderen. Zodat je weer grip krijgt op je leven.
Wil jij weer grip op jouw leven? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

“Mirjam weet vanaf het eerste consult contact te maken met onderliggende lagen van de coaching vraag. Ze weet een juiste balans aan te brengen tussen bemoediging en uitdaging. Daarbij blijf je zelf verantwoordelijk voor het doen en wordt eigen inbreng steeds meegenomen in het plan van aanpak. Zo ontstaat maatwerk. Tevreden met de opgedane inzichten!” – Judith –

“Mijn sessies met Mirjam heb ik ervaren als zeer prettig. Ik heb inzicht gekregen in wat lekker en gezond is, zondag dat ze me verteld heeft wat ik moet eten of hoeveel ik moet bewegen. De gesprekken waren een stok achter de deur, maar Mirjam stuurt je de goede richting op. Nu, een ruime maand na de laatste sessie, ben ik nog altijd goed bezig, eet wat ik lekker vind en wat gezond is. Ik ben nog meer afgevallen na de laatste sessie, een goed teken al zeg ik het zelf! Ik zit lekker in mijn vel, zie er goed uit en ben trots op mijn lichaam, iets wat ik voor mijn sessies bij Mirjam al een lange tijd niet zo had gevoeld. Kortom, hele fijne sessies en een super resultaat!” – Fenne –

Dus wil jij jouw eigen koers gaan varen of het roer helemaal omgooien? Ik kan je helpen door je te begeleiden/coachen naar een gezonde en gelukkige leefstijl die bij jou past, zodat jij niet langer het gevoel hebt geleefd te worden maar grip krijgt op jouw leven.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, dit kan fysiek of online.