Meer Balans, Energie en Zelfvertrouwen

Jouw lichaam vertelt altijd hoe het met je gaat……dus luister daar ook naar!

Je zit al langere tijd niet lekker in je vel, hebt te weinig energie, doet niet de dingen die je eigenlijk graag wil doen en misschien ervaar je inmiddels chronische klachten op fysiek of mentaal gebied zoals bijvoorbeeld last van je nek, moeheid, stress of slaap je slecht. Heel vervelend, want wie wil er nu niet gezond oud worden? En we worden wel steeds ouder maar ook massaal steeds jonger chronisch ziek. Inmiddels ruim 10 miljoen mensen in Nederland hebben chronische klachten of zijn ziek door een ongezonde leefstijl!

Misschien schrik je hiervan maar als jij nu niet beter voor jezelf gaat zorgen dan is de kans groot dat jij daar binnenkort ook bij hoort. En je weet echt wel dat je wat te zwaar bent, wat meer zou moeten bewegen en wat beter zou moeten ontspannen. Je probeert op jouw manier hier ook echt wel iets aan te doen omdat je ook weet dat het gezonder voor je is. Maar toch lukt het je maar niet om die kilo’s af te vallen, meer te bewegen en gezondere keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Je zorgt wellicht voor iedereen maar niet goed voor jezelf. Luistert niet naar je lichaam want je agenda staat vol met allerlei dingen die moeten en als je dan eens een keertje niets hebt ben je vaak te moe of helemaal opgebrand om nog te gaan sporten en zit je liever op de bank met die reep chocolade of dat wijntje met dat bakje chips omdat je vindt dat je dat gewoon verdiend hebt. Maar daarna heb je eigenlijk bijna meteen alweer spijt want als je in de spiegel kijkt ben je niet blij met jezelf en zit je niet lekker in je vel.

Terwijl je pas echt goed voor een ander kan zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt!

En natuurlijk mag je jezelf af en toe best belonen met iets lekkers, daar is niks mis mee. Alles draait immers om balans en dan zijn de keuzes die je maakt ook goed vol te houden. Het gaat erom dat je ongezonde gewoontes verandert in gezonde gewoontes, want dan kost het je namelijk geen enkele moeite. 2 x per dag je tanden poetsen doe je ook gewoon zonder er bij na te denken.

Als je nu tot zover hier gekomen bent met lezen dan ben je misschien wel aangekomen op het kruispunt van jouw leven. Je wilt eigenlijk zo niet door blijven doorgaan maar veel liever een gezondere koers gaan varen en misschien is het voor jou wel nodig om echt helemaal het roer om te gooien. Want als je niks verandert, dan verandert er niks.

Maar ja hoe dan?

Een gezonde leefstijl die past bij jou.

Wat jij nodig hebt en wat werkt voor jou dat weet uiteindelijk alleen jij.  Maar waarom doe je de dingen dan toch zoals je doet? En hoe zorg jij beter voor jezelf? Ik help jou om hier achter te komen en hoe je daar komt, zodat jouw leven weer in balans is en jij weer lekker in je vel zit.

Dus zet je zelf bovenaan op jouw “to-do list” en investeer in jezelf door jezelf te laten coachen.  Het is de beste investering die je kan doen. Dus gun jezelf dat!

Leefstijl coaching

Wat gaan we samen doen?

We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan fysiek of online. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

Als het voor jou goed voelt maak ik een inschatting hoeveel sessies je nodig hebt en spreken we een coaching traject af. Meestal zijn 6 sessies voldoende om jou genoeg inzichten en handvatten te geven zodat je zelf hiermee verder kan. De kosten van een traject met 6 sessies zijn € 499,-. 

Dan volgt een uitgebreide intake om te kijken waar je nu staat en wat jou belemmert om je gedrag te veranderen. Daarna bepalen we je doel, waar wil je naar toe? Hoe wil jij je voelen? Hoe ziet jouw leven er dan voor uit?

Ik analyseer je huidige leefstijl en geef je praktische tips om direct toe te passen in jouw leven.

Wat kan een coaching traject jou opleveren?

Je krijgt helder wat jij nodig hebt en hoe jij dit kan inpassen in jouw leven. Ook waar jij naar verlangt, wat geeft jou echt voldoening en waar wordt je nu echt blij en gelukkig van. Met daarbij uiteraard welke voeding en beweging bij jou past en wat een goede ontspanning jou oplevert.

Dus wil jij een gezonder en gelukkiger leven, lekker in je vel zitten en voorkomen dat jij allerlei chronische klachten krijgt? Investeer dan in jezelf. Het is de beste investering die je voor jezelf kan doen.

 

Wat kan je verwachten als je met mij werkt?
 • Ik analyseer je huidige leefstijl en geef je praktische tips, om direct toe te passen in jouw leven, zoals bijvoorbeeld hoe jij meer rust in je hoofd krijgt.
 • Ik leer je hoe je je energie kan verhogen.
 • Je krijgt van mij heel veel kennis wat voor jou een gezond eetpatroon is zodat jij leert hoe je een gezond gewicht bereikt en behoudt.
 • We gaan kijken welke vorm van bewegen en ontspannen voor jou werkt en hoe jij hiervan een vaste gewoonte van maakt.
 • We onderzoeken jouw gedrag, waarom doe je de dingen zoals je ze doet en hoe kan je dit positief en blijvend veranderen.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van o.a. de volgende technieken.

 • G-Schema
 • N.L.P.
 • Disc en Drijfveren analyse
 • Oplossing gericht coachen
 • Logische Niveaus
 • Ontspanningsoefeningen
 • Body Drum Release
 • Ademhalingstechnieken en meditatie
 • Wandel coaching

Wil jij gezond oud worden of af van jou chronische klachten? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, dit kan fysiek of online.