Wandel coaching

Dit brengt je

in beweging
meer energie
balans
rust in je hoofd
minder stress
verbinding (met de natuur)

Kom in beweging

Ik kan je helpen met wandel coaching waarbij je inzichten krijgt waarom je de dingen zoals je doet en hoe je dit gedrag blijvend kan veranderen op een positieve manier. 

Deze vorm van coaching is met name geschikt voor  jou, als jij makkelijker praat omdat je naast elkaar loopt. En door letterlijk in beweging te komen, zal je ook ook mentaal in beweging komen. Daarnaast zorgt een natuurlijke omgeving ook letterlijk voor meer rust en ruimte in je hoofd.

Wandel coaching

Wat is mijn werkwijze?

We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan fysiek of online. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

Als het voor jou goed voelt maak ik een inschatting hoeveel sessies je nodig hebt en spreken we een coaching traject af. Meestal zijn 6 sessies voldoende om jou genoeg inzichten en handvatten te geven zodat je zelf hiermee verder kan.

Tijdens dit coaching traject ga ik met je wandelen en combineren we praten met Mindfulness en NLP technieken. Door mijn vragen krijg jij nieuwe inzichten om anders met je situaties om te gaan. Je krijgt hierdoor weer energie en grip op je leven. Ik help je zodat je weer goed voor jezelf kunt zorgen. Ik leer je te ontspannen en te genieten van het moment, waardoor je meer rust krijgt in je hoofd.

Wat kan een coaching traject jou opleveren?

Je krijgt helder waar jij naar verlangt in dit leven, wat geeft jouw voldoening, waar wordt je blij en gelukkig van. Hoe ziet jouw nieuwe versie van jezelf er uit?

Dus wil jij een gezonder en gelukkiger leven, investeer dan in jezelf. Het is de beste investering die je kan doen. 

Wat kan je verwachten:

 

  • We onderzoeken jouw gedrag, waarom doe je de dingen zoals je ze doet en hoe kan je dit positief en blijvend veranderen.
  • Je krijgt vaardigheden aangeleerd om je gedrag positief en blijvend te veranderen. Zodat je weer grip krijgt op je leven.
Wil jij weer grip op jouw leven? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we vanuit beide kanten of we een match zijn om dit traject met elkaar aan te gaan.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek, dit kan fysiek of online.